Programi za kompanije


Kome su namenjeni Step Up programi?

Kompanije danas imaju potrebu da kontinuirano povećavaju produktivnost i postižu značajno bolje rezultate nego što su ih imale prethodnih godina. Step Up programi pomoći će vam da se u poslu oslonite na snažne timove, angažovane i srećne ljude koji su spremni da postižu vrhunske rezultate.

programi-za-kompanije

Trening programi

Kroz Step Up programe vaši lideri i zaposleni naučiće na koji način mogu da poboljšaju svoju produktivnost, pre svega upoznajući sebe i gradeći kvalitetnije odnose sa drugima.

selekcija

Regrutacija i selekcija

Step Up nudi usluge regrutacije i selekcije kandidata za različite menadžerske i ekspertske pozicije.

asesmenti

Asesmenti

U skladu sa potrebama i zahtevima klijenata, organizujemo individualne i grupne asesmente, u cilju procene jakih strana i oblasti za razvoj.

kancelarija

HR konsalting

Na osnovu dugogodišnjeg praktičnog iskustva u biznisu, našim klijentima nudimo konsalting usluge u oblastima vezanim za razvoj zaposlenih.

koucing

Koučing

Radeći 1 na 1 sa koučom, napravite promenu u svom životu.

Da li ste znali

Kakve veze imaju sreća i biznis?Srećni zaposleni su daleko produktivniji, imaju bolje rezultate u prodaji, imaju bolje rezultate na liderskim pozicijama, dobijaju bolje ocene od svojih rukovodilaca i imaju veće zarade


Menadžeri koji su osećali da su pod jakim pritiskom – vodili su najmanje uspešne timove i imali najmanji profit


Timovi koji su bili uspešni, najviše su se razlikovali od onih koji su neuspešni po tome kako se članovi tima osećaju jedni u odnosu na druge. Pozitivna osećanja – vode do veće produktivnosti.


U Gallup-ovom istraživanju na preko 10 miliona ljudi širom sveta, oni koji su na pitanje Moj nadređeni ili neko na poslu brine o meni kao o osobi odgovorili pozitivno, bili su produktivniji, više su doprinosili profitu i imali značajno veću šansu da će duže ostati u kompaniji.