O nama


Step Up je tu da vam pomogne.

Ovo je naša priča


Lao Ce, osnivač Daoizma, rekao je: „Putovanje od hiljadu kilometara počinje jednim korakom.“ Nevolja je u tome što je ponekad sa mesta gde se nalazimo zaista teško videti kuda dalje. Nekada je  teško pokrenuti se, ali da bismo bilo gde stigli, važno je iskoračiti.

Našem iskoraku prethodilo je 13 godina bavljenja ljudskim resursima u velikoj korporaciji. Za sve to vreme imale smo neverovatnu sreću da budemo okružene fantastičnim ljudima. Radeći sa njima, učestvujući u njihovim uspesima i izazovima, napredovale smo i mi. Na neki način, svi oni su naši učitelji.

Još važnije – tokom stotina sati psihološkog rada sa pojedincima i grupama, imale smo sreću da prisustvujemo velikim transformacijama. One su rezultat neobične sposobnosti koju svako od nas nosi u sebi – sposobnosti da se izdignemo iz teških okolnosti, da prevaziđemo svoja ograničenja, da dostignemo uspeh za koji nismo bili ni svesni da ga sanjamo, da budemo srećni. Tako smo, više od svega drugog, postale istinski zaljubljenici u pozitivnu psihologiju.

I tu je, možda, naš početak. Rad sa ljudima dao nam je snagu da napravimo svoj iskorak i živimo život koji želimo. Na tom iskustvu smo beskrajno zahvalne.

Step Up je naš san, naš način da budemo ono što jesmo. Da negujemo harmoniju kojoj težimo. Da se budimo sa radošću. Da damo svoj doprinos svetu u kome živimo.

Prateći najnovija naučna istraživanja u oblastima pozitivne psihologije i neuronauka, kao i primenjujući ova znanja u sopstvenoj praksi, iskusile smo i spoznale da svaki čovek u sebi nosi sve što mu je potrebno za uspeh. I ne samo to. Videle smo da savremeni biznis zasnovan na pozitivnim principima ima konkretne rezultate: veću produktivnost, angažovanost, inovativnost…

Naša vizija je da pokrenemo ljude da žive život pun sreće i strasti. Ako ste i vi spremni da radite na sebi, da istražite poslovne i životne perspektive koje su pred vama, da razvijete svoje liderske veštine, unapredite biznis, naučite da bolje upravljate vlastitim životom,  na putu ste da napravite svoj iskorak.

Poslušajte iz prve ruke

Rekli su o nama